22 Temmuz 2007 Pazar

Kaptan Son bölüm Özeti



3. BÖLÜM


Yavuz Gökçe'nin ailesinin teknesinde kaptanlık yaparak Gökçe'nin hayatına sızmayı başarmıştır. Gökçe bu duruma sinir olup bir şekilde Yavuz'un gitmesini sağlamaya çalışır. Ama Yavuz her zamanki gibi insanlara kendini sevdirmeyi başarmıştır. Özellikle de Cem'in kız kardeşi Berna Yavuz'a bayılmıştır.

Nevzat, Yavuz ve Rıza'nın peşine takılır ve Atasoy'ların teknesinde vakit geçirir. Ama tabii Nevzat bu, boş durmaz... Karısına iş buldum yalanıyla tekneye gider gelir ama başı sonunda fena belaya girer. Rıza da hâlâ Pelin'le tekrar birlikte olabilmeyi ummaktadır ama umudu fazla sürmez.

Gökçe Yavuz'un kendisini Cem'le birlikte görmeye dayanamayacağını düşünür. Bu onun gitmesini sağlamak için en iyi yoldur. Bunun üzerine Cem'le olan ilişkisini en samimi ve sıcak şekilde Yavuz'un gözleri önünde yaşar. Hatta daha da ileri gider ve evlilik olayını hızlandırarak tarihi belirler. Yavuz evlilik tarihi kararlaştırılınca yıkılır. Gökçe bu hamlesinden sonra Yavuz'un gideceğinden emindir ama Yavuz onu yine şaşırtmayı ve hatta üzmeyi başaracaktır.


Devamı için tıklayın

Hiç yorum yok:

kaptan dizisi Fragmani